Novi pristup i zašto smo tu...

Naša misija je omogućiti ugodan boravak u stanovima, te pozitivno utjecati na ljude koji se nalaze u nepoznatom gradu.

“Svaki posao mora obogatiti ljudske živote ili ga jednostavno nije vrijedno raditi.” (Sir Richard Branson)

Posvetili smo se tome da gostima koji mijenjaju mjesto boravka ili jednostavno zbog posla putuju u inozemstvo omogućimo kvalitetan život. Želimo da se naši gosti osjećaju “kao kod kuće”. Mi vjerujemo da je ovo vrsta smještaja za 21 stoljeće. Za putnika koji želi izbjeći preskup i prestrog boravak u hotelu. Opustite se, zavalite se u naslonjač i uživajte u svom prostoru. Jedite kad želite i što želite, zabavite se ili održite poslovni sastanak – sve to možete kod nas.

Stanovi su opremljeni kao bilo koji moderan dom, a možete ih koristiti na nekoliko noći, pa sve do više mjeseci, ovisno o Vašim potrebama.

Sve što trebate napraviti je doći.

Nest club namijenjen je našim stalnim gostima

nest-club.jpgNaša želja je STALNIM gostima omogućiti poseban status prilikom najma naših stanova. Članstvo u “NEST Club-u” se dodjeljuje periodički od strane NEST tima.

ČLANSTVO U “NEST Clubu” pruža Vam mogućnost posebnih dogovora i dopušta korištenje privilegiranih programa. Budite naš redovni gost i ostvarite pravo na članstvo u „ NEST Club-u“.

Nova klasa stanova - EXECUTIVE Class stanovanje


“Executive class” stanovi su namijenjeni kraćim boravcima, ali kada “osjetite” ovu klasu stana bit ćete u iskušenju ne napustiti ga.
Stanovi dostupni u ovoj klasi su izvrsno uređeni i  opremljeni. Naši Executive class stanovi su na vrlo dobrim lokacijama, najčešće u središtu grada kako se ne biste morali daleko vraćati kući u nepoznatom gradu.
Pogodnosti ove klase stanova su mnogobrojne, a kao prvu bi izdvojili kvalitetniji uvjeti stanovanja. Nakon uspješnog radnoga dana možete se odmoriti i opustiti u “domaćem” okruženju  ugodnije nego u hotelskoj sobi. Možete ugostiti prijatelje ili održati sastanak daleko od ureda. Za one koji nemaju mnogo slobodnoga vremena nudimo GOLD service koji uključuje uslugu prijevoza s aerodroma do mjesta stanovanja kao i besplatan check-in u bilo koje doba. Kao dio ove usluge ćemo vaše rublje uzeti iz stana i vratiti čisto i izglačano. 
Ako želite jedinstveni doživljaj u Zagrebu mi vam srdačno preporučamo jedan od naših “Executive Class” stanova. Osjetite kako je biti pobjednik.